Jdi na obsah Jdi na menu
 


Stručně a jasně

17. 7. 2018

Jan Hamáček se již nemůže dočkat, až se vydá ve šlépějích prokomunistického kolaboranta Zdeňka Fierlingera, který zradil původní ideje sociálních demokratů a levicovou část této strany nabídl na stříbrném podnosu předsedovi KSČ – Klementu Gottwaldovi. Hamáček a jeho jihočeský „přicmrndálek“ a Zemanův agent Jiří Zimola, který již dlouho škodí vlastní straně, přinášejí sedmiprocentní ČSSD na zlatém podnosu slovenskému ekonomickému imigrantovi, bývalému bolševikovi a spolupracovníku StB Andreji Babišovi. Děje se tak v roce 70. výročí tzv. slučovacího sjezdu (27. 6. 1948). Hanba novým zrádcům naší nejstarší politické strany, která letos oslavila 140. výročí svého založení (7. 4. 1878)!

● KSČM uspořádala dne 21. 4. 2018 svůj X. sjezd v Nymburce. Pohled, který zprostředkovala divákům Česká televize, byl doslova pro bohy. Někteří z funkcionářů, kteří seděli u předsednického stolu, by mohli sloužit jako reklama na postkomunistický blahobyt v době postfaktické: vypadali jako dobře vykrmená prasátka. Nejen V. Filip, P. Kováčik, J. Dolejš, L. Luzar, ale zejména P. Šimůnek by své panděro mohli vozit buď na trakaři, nebo na dvoukoláku. Pantáta Kondelík by jim  mohl jen tiše závidět. A co teprve ti proletáři, za něž se tito pánové/soudruzi oportunisté bijí jako lvi, až jim z toho praskají knoflíky u saka?! Ještěže mají aspoň ty opasky (nikoli ty Klausovy, které byly jen pro chudé občany), jinak by jim spadly kalhoty až ke kolenům. Inu, proletáři všech zemí, spojte se! Jen tak mezi námi: Nestydíte se ani trochu, soudruzi?!

● V jednom má ten japonský „nácek“ z Moravy pravdu: Hamáčkovi šlo jen o dobře placené koryto. Nelze se divit: nic neumí a vlastníma rukama by se neuživil. Proto musí dělat Babišovi poskoka a užitečného idiota, aby si své „teplé místečko“ zasloužil. Co na tom, že to jeho strana (ČSSD) „odskáče“ již na podzim ve volbách a do té příští Poslanecké sněmovny se nedostane?! Hlavně že on a jeho kamarádi dostanou vytouženou „trafiku“! Aspoň do té doby, než je noví mocní z politiky definitivně nevymetou.

● Babiš za dobu svého působení v politice (od r. 2013) zaneřádil naši zemi takovým způsobem, že ten hnůj budou odklízet ještě nejméně dvě příští generace. Naprostou novinkou, kterou jsme tady dosud neměli a jakou ani naši politologové a historikové neznají, je Babišův politický parazitismus a kanibalismus. Brzy k nám začnou jezdit na exkurze zájemci z ciziny, aby se s touto kuriozitou seznámili. Babiš se totiž dostal do hledáčku těch, kteří vybírají kandidáty pro udělování Nobelových cen. Za co ji dostane, se zatím tají. Když už ji nedostal Havel, tak aspoň on!

Čím víc budou Babiš a jeho hnutí/strana ANO 2011 protahovat vyjednávání o sestavování vlády, tím horší budou vyhlídky tohoto podivného, nedemokratického politického subjektu („ani levice, ani pravice“), který se chová jako „chytrá horákyně“ z pohádek Boženy Němcové, v příštích volbách. Politicky demaskovaní kariéristé z ANO 2011, kteří ve skutečnosti žádný program nemají a slibují něco, co nikdy nesplní, utrpí již na podzim 2018 zdrcující porážku. Zoufalci, kteří se nechají nalákat na stranickou kandidátku ANO 2011, spravedlivému hněvu voličů neutečou. Ani Babiš a jeho nejvěrnější poskoci z toho se zdravou kůží nevyjdou.

byk-pustte-me-na-nej-s-textem.jpg

Babiš se drží moci jako ho*no košile. Kdyby se tak nebál, že zbytek života stráví ve vězení, asi by nebyl tak „urputný“ (to je jeho vlastní výraz). Záruku mu dnes nikdo nedá, protože by pak i on skončil v „lochu“ spolu s Babišem. Jednou se budeme divit, kolik českých politiků a podnikatelů v tom „jelo“ s ním! Ještě nenastal ten pravý čas, abychom se dozvěděli celou pravdu o Babišovi a jeho zázračném zbohatnutí.

Taktika Babišova hnutí/strany ANO 2011 je i půl roku od voleb stále stejná, jako by se v sektě „Svědkové Babišovi“ zastavil čas: jen zatloukat, lhát, vymlouvat se, svádět vinu na ty druhé a především všemožně omlouvat, bagatelizovat a zakrývat lumpárny svého „šéfa“ a majitele tohoto politického projektu na jedno použití. Hlavně však Babiše udržet u moci a nedopustit, aby skončil ve vězení, kam po zásluze patří. Jak prosté! Nepotřebujete k tomu ani vysokou školu. A kdyby ano, stačí vám obyčejná „hnojárna“. Jako v případě „odbornice“ na spravedlnost – Taťány Malé-Králíkové.

● U našich sousedů, na Slovensku, narůstala nespokojenost s politiky dlouhá léta, ba celá desetiletí. Všechno vyvřelo na povrch po vraždě mladého novináře J. Kuciaka a jeho snoubenky. Navzdory několika pokusům o „záplatování“ chatrné povolební koalice v čele s problematickou, „polomafiánskou“ stranou „Smer-SD“ se na Slovensku schyluje k předčasným volbám. Ty to vyřeší s konečnou platností. Vývoj v SR i v ČR se podobá jako vejce vejci. Není se co divit. Vždyť jsme spolu prožili téměř tři čtvrtě století a letos budeme slavit 100. výročí vzniku ČSR! U našich slovenských přátel bude brzy Ficův „Směr-SD“ smeten, podobně jako u nás obdobný, uměle vytvořený politický projekt „ANO 2011“. Ani v ČR se nevyhneme politickému zemětřesení a novým volbám. Mnoha voličům už po měsících marného sestavování/nesestavování vlády dochází trpělivost. Každému, kdo má mozek v hlavě a používá ho k přemýšlení, je jasno: S „importovaným“ slovenským podvodníkem a dobrodruhem spojovat budoucnost ČR nelze! V roce 100. výročí vyhlášení Československé republiky by to byla nepřestavitelná ostuda a národní hanba. Udělejme všechno pro to, aby se i Babišovým voličům konečně otevřely oči a aby pochopili, že byli podvedeni a oklamáni!

(červen 2018)

‒ RJ ‒

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář